Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

RÓLAM

1993. november 19.- én, Budapesten – fiatal felnőtt nőként – adtam át az életemet Jézus Krisztusnak. Hívő életem attól fogva mindmáig töretlen: soha nem fordultam vissza az úton, habár a megtérésem utáni évek jócskán tartogattak kihívásokat és megpróbáltatásokat a számomra.

 

1994. május 21.-én fogadtam örök hűséget életem második legfontosabb személyének, a férjemnek. A házasságunk attól fogva mindmáig töretlen: mindketten hűségesen és állhatatosan kitartottunk egymás mellett az elmúlt 26 év során, habár a szövetségkötésünk utáni évtizedek jócskán tartogattak kihívásokat és megpróbáltatásokat a családunk számára is.

 

Három gyermeket neveltünk fel ezekben az években, és több szolgálati területen is igyekeztünk hasznos tagjaivá válni a gyülekezetünknek és az Egyháznak.

 

2018. májusában egy derűs reggelen, érdekes történettel a szívemben ébredtem, és erőteljes inspirációt éreztem, hogy papírra vessem egy kivételes házaspár izgalmas krónikáját. Még aznap nekiláttam az írásnak, és ahogy az elbeszélésben haladtam előre, úgy vált egyre határozottabbá bennem a késztetés a folytatásra.

 

A következő napokban aztán olyan erősen éreztem magam körül Isten jelenlétét, hogy aludni sem igen tudtam: csak imádkoztam és írtam. Ebben az időszakban Isten Szelleme intenzíven tanított az írással kapcsolatos felelősségemről, és több dolgot megértettem az életünkre vonatkozó további terveiről is.

 

Ezt követően a férjemmel azt vettük észre, hogy a házasságunkban beköszöntött egy megújulási időszak. Megismerkedésünk óta forrón szerettük egymást, és a viharok közepette is erősen ragaszkodtunk a házassági szövetségünkhöz. De a fiatalos hév az évek során megkopott, és a hétköznapok őrlő malomkerekei közt észrevétlenül távolodtunk egymástól. Amikor azonban a könyv első ötven oldalát papírra vetettem, egyik napról a másikra sikerült kitörtünk a fáradt passzivitásból, és az egymás iránti lelkesedésünk ismét egy fiatal házaspáréhoz kezdett hasonlítani. Megváltozott a szellemi, lelki és testi közösségünk minősége, és újból gyakorivá váltak köztünk a tartalmas, inspirált beszélgetések.

 

Rövid időn belül tehát több megerősítést is kaptam arra vonatkozóan, hogy Isten egy új feladattal áldotta meg a sorsomat és elhívott engem az írásra. Mikor ezt a késztetést elfogadtam és félve magamévá tettem, egyre-másra kezdtek megfoganni bennem a különböző megírásra érdemes történetek. Jelen pillanatban – a Szenvedélyes elkötelezettség és Az univerzum túlsó oldalán után – még legalább öt-hat sztori készen áll a fejemben. Ezek mindegyike olyan szerelmespárok kapcsolatáról, közös sorsáról és döntéseiről szól majd, akik szilárdan elkötelezték magukat a Teremtőjük és egymás iránt.

 

Ha tehát Isten is úgy akarja és élek, igyekszem ezeket szép sorjában papírra vetni, hogy szórakoztató tanulságul szolgálhassanak miutánunk mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan intenzív vágyat éreznek arra, hogy felkutassák és megízleljék egy Istentől származó és az Ő támogatásában kiteljesedő, feddhetetlen és erős házasság áldott gyümölcseit.

 

Jó olvasást és kellemes kikapcsolódást kívánok minden kedves olvasómnak!

 

Edna Holy Bloom

 

2018. június 22.

 

normal--magyar.png