Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

RÓLAM

1993. november 19.- én Budapesten – fiatal felnőtt nőként – adtam át az életemet Jézus Krisztusnak. Hívő életem attól a pillanattól fogva mindmáig töretlen: soha nem fordultam vissza az úton, habár a megtérésem utáni évek jócskán tartogattak kihívásokat és megpróbáltatásokat a számomra.

 

1994. május 21.-én fogadtam örök hűséget életem második legfontosabb személyének, a férjemnek. A házasságunk attól a pillanattól fogva mindmáig töretlen: mindketten hűségesen és állhatatosan kitartottunk egymás mellett az elmúlt 25 év során, habár a szövetségkötésünk utáni évtizedek jócskán tartogattak kihívásokat és megpróbáltatásokat a családunk számára is.

 

Három gyermeket neveltünk fel ezekben az években, és több szolgálati területen is igyekeztünk hasznos tagjaivá válni a gyülekezetünknek és az Egyháznak.

 

2018 májusában, egy derűs reggelen érdekes történettel a szívemben ébredtem, és erőteljes inspirációt éreztem, hogy papírra vessem egy kivételes házaspár izgalmas krónikáját. Még aznap nekiláttam az írásnak, és ahogy az elbeszélésben haladtam előre, úgy vált bennem egyre határozottabbá a késztetés a folytatásra.

 

A következő napokban aztán olyan erővel éreztem magam körül Isten jelenlétét, hogy aludni sem igen tudtam, csak imádkoztam és írtam. Ebben az időszakban Isten Szelleme intenzíven tanított az írással kapcsolatos felelősségemről, és sok mindent megértettem az életünkre vonatkozó további terveiről is.

 

Ezután a férjemmel azt vettük észre, hogy a házasságunkban beköszöntött egy megújulási időszak. Megismerkedésünktől kezdve forrón szerettük egymást, és a viharok közepette is erősen ragaszkodtunk a házassági szövetségünkhöz. De a fiatalos hév az évek során megkopott, és a hétköznapok őrlő malomkerekei közt haladva észrevétlenül eltávolodtunk egymástól. Amikor azonban a könyv első ötven oldalát papírra vetettem, egyik napról a másikra sikerült kitörtünk a fáradt passzivitásból, és az egymás iránti lelkesedésünk egy fiatal házaspáréhoz kezdett hasonlítani. Megváltozott a szellemi, lelki és testi közösségünk minősége, és ismét gyakorivá váltak köztünk a tartalmas, inspirált beszélgetések.

 

Rövid időn belül tehát több megerősítés is kaptam arra vonatkozóan, hogy Isten egy új szolgálattal áldotta meg a sorsomat, és elhívott engem az írásra. Mikor ezt a késztetést elfogadtam és félve magamévá tettem, egyre-másra kezdtek bennem megfoganni különféle megírásra érdemes történetek. Jelen pillanatban – a Szenvedélyes elkötelezettség és Az univerzum túlsó oldalán után még legalább öt-hat sztori készen áll a fejemben. Ezek mindegyike olyan szerelmespárok kapcsolatáról, közös sorsáról és döntéseiről szól majd, akik szilárdan elkötelezték magukat Isten és egymás iránt.

 

Ha tehát az Úr akarja és élek, igyekszem a történeteimet szép sorjában papírra vetni, hogy szórakoztató tanulságul szolgálhassanak miutánunk mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan intenzív vágyat éreznek arra, hogy felkutassák és megízleljék egy Istentől származó és az Ő támogatásában kiteljesedő, feddhetetlen és erős házasság áldott gyümölcseit.

 

Jó olvasást és kellemes kikapcsolódást kívánok minden kedves olvasómnak!

 

Edna Holy Bloom

 

2018. június 22.

 

normal--magyar.png