Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

RÓLAM

1993. november 19.- én, fiatal felnőtt nőként adtam át az életemet Jézus Krisztusnak. Hívő életem attól fogva mindmáig töretlen: soha nem fordultam vissza az úton, habár a megtérésem utáni évek jócskán tartogattak kihívásokat és megpróbáltatásokat a számomra.

 

1994. május 21.-én fogadtam örök hűséget életem második legfontosabb személyének, a férjemnek. A házasságunk attól fogva mindmáig töretlen: mindketten hűségesen és állhatatosan kitartottunk egymás mellett az elmúlt 26 év során, habár a szövetségkötésünk utáni évtizedek jócskán tartogattak kihívásokat és megpróbáltatásokat a családunk számára is.

 

 

Három gyermeket neveltünk fel ezekben az években, és több szolgálati területen is igyekeztünk hasznos tagjaivá válni a gyülekezetünknek és az Egyháznak.

 

 

2018. májusában - egy derűs reggelen - érdekes történettel a szívemben ébredtem, és erőteljes inspirációt éreztem, hogy papírra vessem egy kivételes házaspár izgalmas krónikáját. Még aznap nekiláttam az írásnak, és ahogy az elbeszélésben haladtam előre, úgy vált egyre határozottabbá bennem a késztetés a folytatásra.

 

A következő napokban aztán olyan erősen éreztem magam körül Isten jelenlétét, hogy aludni sem igen tudtam: csak imádkoztam és írtam. Ebben az időszakban Isten Szelleme intenzíven tanított az írással kapcsolatos felelősségemről, és több dolgot megértettem az életünkre vonatkozó további terveiről is.

 

Ezt követően a férjemmel azt vettük észre, hogy a házasságunkban beköszöntött egy megújulási időszak. Megismerkedésünk óta forrón szerettük egymást, és a viharok közepette is erősen ragaszkodtunk a házassági szövetségünkhöz, de a fiatalos hév az évek során megkopott bennünk, és a hétköznapok őrlő malomkerekei közt észrevétlenül eltávolodtunk egymástól. Amikor azonban a könyv első ötven oldalát papírra vetettem, egyik napról a másikra sikerült kitörtünk a fáradt passzivitásból, és az egymás iránti lelkesedésünk ismét egy fiatal házaspáréhoz kezdett hasonlítani. Megváltozott a szellemi, lelki és testi közösségünk minősége, és újból gyakorivá váltak köztünk a tartalmas, inspirált beszélgetések.

 

 

Rövid időn belül tehát több megerősítést is kaptam arra vonatkozóan, hogy Isten egy új feladattal áldotta meg a sorsomat, és elhívott engem az írásra. Mikor ezt a késztetést elfogadtam és félve magamévá tettem, egyre-másra kezdtek megfoganni bennem a különböző megírásra érdemes történetek. Jelenleg – a Szenvedélyes elkötelezettség és Az univerzum túlsó oldalán után – még legalább öt-hat sztori készen áll a fejemben. Ezek mindegyike olyan szerelmespárok kapcsolatáról, közös sorsáról és döntéseiről szól majd, akik szilárdan elkötelezték magukat Isten és egymás iránt.

 

Ha tehát az Úr is úgy akarja és élek, igyekszem ezeket a történeteket szép sorjában papírra vetni, hogy szórakoztató tanulságul szolgálhassanak miutánunk mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan intenzív vágyat éreznek arra, hogy felkutassák és megízleljék egy Istentől származó és az Ő támogatásában kiteljesedő, feddhetetlen és erős házasság áldott gyümölcseit.

 

Jó olvasást és kellemes kikapcsolódást kívánok minden kedves olvasómnak!

 

 

Edna Holy Bloom

 

 

2018. június 22.

 

normal--magyar.png