Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Műhelylátogatás

Szenvedélyes elkötelezettség című regényemet 2018. november 13.-án kedden, 18.34-kor fejeztem be a kedvenc kávézómban. Euforikus pillanat volt, hiszen ettől az időponttól nevezhetem magamat igazán keresztény regényírónak.

 

A könyv utómunkálatai azóta is rendületlenül folynak, ám a végső történet közel 600 (!) regényoldalt tesz majd ki, ezért a minőség megőrzése érdekében kénytelenek voltunk a megjelenés határidejét későbbre halasztani. Ha Isten is úgy akarja és élünk, 2022-ben végre meg tudjuk majd jelentetni a művet. Az idő szorítása miatt azonban nem szeretnénk kompromisszumokat kötni, hiszen ez a könyv lesz a bemutatkozásom keresztény regényíróként

 

Addig is a Kulisszák menüpont alatt rendszeresen publikálok majd kész fejezeteket a könyveimből, illetve szeretnék megosztani a szerkesztés és korrektúra nehéz munkájához kapcsolódó érdekességeket, belsős háttérsztorikat is. Ajánlom továbbá figyelmedbe keresztény blogunkatahol a hétköznapok színes kihívásaihoz kapcsolódó, gondolatébresztő írásokon keresztül igyekszünk támpontot nyújtani egy teljesebb és sikeresebb hívő élet gyakorlati megvalósításához.

 

 
hard-work_2.jpg